7 Eylül 2012 Cuma

UYANIN ULAN ARTIK!!

            Ne Kürdü, kimin Kürdüymüş bunlar da haberimiz yokmuş. Oysa bu topraklar Kürt’ü, Çerkez’i, Laz’ıyla vb. kısaca bütün Türk Ulusunun değilmiymiş özünde. Bu unsurların hepsi aslında Türk’ün evladı değilmi? Hepsi bir arada misak ı milli şehidi, gazisi olmadılar mı? Hepsi Kuvayi Milliye neferi değilmiydiler? Hepsi tek yumruk Atatürklerini sahiplenince, milli özgürlüklerini kazanmadılar mı? Ve bunu iyi ki de yapıp, emperyalist’in köpeği olmayarak kendi vatanlarında özgür, başı yukarda, adam gibi adam vatan evladı, eşit haklara sahip vatandaş bireyler olmadılar mı?
            Şimdi 3-5 tane vatansız besleme, lejyoner şakisi, Kürt yaftası altında, en değerli topraklarımızın üstüne oturtulurken, aslında sahibi olduğumuz, geleceğin endüstrilerinin hayati önemde en değerli toprak altı servetimizin, altımızdan çekilip alındığının hala farkında değilmisiniz? Uyanın ulan artık. Bu kadar da gaflet sahibi olunmaz ve böyle de hödük kalınmaz ki.
            Evin babası atıp tutarken altından halısı çalınan, reklamdaki ailenin güldürüsüne dönüştü hal i pür melaliniz. Ayıp olmuyor mu artık. Bu kadar bağnaz ve aymaz oğlu aymaz olanların, Allah topunun belasını versin. Başka ne diyelim ki artık. Ulan konu sadece Güneydoğudaki separatist paradoks değil. Asıl amaç, Lozan’a kadar uğruna oluk gibi vatana evladı kanı akıtılmış ve torunlarımızın geleceği olan en kıymetli(!) vatan topraklarımızın, bizler atıp tutarken altımızdan, şerefsiz Amerikan haramisi ve hempaları tarafından çekilip alınmakta olduğudur.
            Bütün Batı, Kuzey ve Güney sahillerimizin ve kıtasal toprağımızın toplam değeri, toprak altı servetleri temel alındığında, bir Güneydoğu etmez. Bunu hala göremiyormusunuz kara cahiller. MTA haritalarına bakarak da bu zenginliğin farkına varamazsınız. Haritaları incelediğinizde (aşağıda ki gibi), adı geçen bölgelerde de birçok bölgenin sanki altında toprak bile olmadığı kanısı uyanabilir. Gerçeklere varmak için, aslında Amerikalının elinde ki, gizli uydu bulguları incelenmelidir. Ki onlarıda size göstermeyeceklerdir hiç kuşkusuz.
            Herifçioğlu, bizim kocabaşlar atıp tutarken, çoktan üstünde oturduğumuz, altımızda ki geleceğin servetinin hesabını yaptı bile ve ninnileriyle bizi mışıl mışıl uyutup rüyalarımızda, açılım fantezileriyle soyarken de, bizi geleceğin en zengin ülkesi yapacak olan milli servetimizi, savaş riski bile taşımadan paşa paşa ve alenen gasp ediyor. Bir zamanlar, üstünde bayrak açıp at koşturan cahil Osmanlının Paşalarının altından koca Kuzey Afrika’yı, petrol zengini Musul dâhil olmak üzere, ümmetimiz olan Arapları bize karşı kışkırtarak çekip alan İngilizler gibi. İşte mesele de burada yatıyor ya zaten, yoksa Türk’dü, Kürt’dü değil, güldürmeyin insanı. Başınıza oturtulan beslemeleri ciddiye alırsanız, hep akıl fukarası kalırsınız, o yüzden akıllı olun artık.
            Şimdi petrol ne kadar Arapların(!) olduysa, hele kendilerine zırnık bile koklatılmayacak olan bir servetin üstüne oturacağının hesabını yapan ve buna sahiden de inanan besleme Ortadoğu kıptisi, saftirik sanal Kürtlere(!) ne demeli, onlarsa apayrı bir cühela, Bedeviler kervanı. Ki Hz. Muhammedin bile zamanında onlar için, Müslüman değiller (çoğunlukla iman taşımadıklarından) sadece biatkârlar dediği de unutulmamalıdır.

            Heeeyy oradamısınız? Herifçioğlu binlerce yılın, tonlarca kanın ata mirasını elini kolunu sallaya sallaya ve bağırta bağırta çekip altımızdan alıyor. Ramak kaldı, herif malı götürüyor be! Daha nasıl anlatalım ulan hödükler. Uyanın artık. Türk evladı bu değil, Emmioğlu buna denmez. Nesiniz, kimsiniz, adam değilmisiniz ulan siz. Yoksa kanınız kırmızı yerine mavi mi akıyor. Yoksa kan bile taşımıyormusunuz siz? Başka da söylenecek bir şey yok artık. Esasen ‘şerefsizden korkan’ın da şerefsiz olduğunu’ söyledikten sonra geriye ne kalıyor ki!



                                                                                                                   
                                                                                                                   Serendip Altındal


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder