1 Mayıs 2013 Çarşamba

KAFAYI YEDİLER ARTIK..




Şeriat ı Tayyib’i, halk korkusundan artık iyice kafayı yedi anlaşılan. Beni halk getirdi demeyi biliyorsun! Öyleyse halkla gitmekten neden korkuyorsun! Seni getiren halkla gitmek acıtıyor mu yoksa. Yapacağın bir şey yok artık, adam olsaydın. Çünkü Türk Ulusu savaşmadan keybedene asla adam demez. Derse özüne aykırı gelmiş olur. Hele de vatan satana mezar yeri bile vermez toprağında. Şimdi burada, öncelikle ve direkt olarak AKP li aveneye mesaj verilmesi gereği doğmuştur:

AKP liler daha fazla gecikmeyin, zira çok yakın bir gelecekte,  istifalarınız da artık sizleri kurtaramayacaktır. Çünkü tarihin, ergime noktası kavramı tanımayan acımasız potasında eriyişiniz, Mendereslerinkine de benzemeyecek gibi görünüyor. Malı yeterinden fazla götürmüşken, artık yeter demesini bilin, yoksa elinizdekileri de kaybedeceğinizden geçtik, bu milletin sırtından yiyip içtiklerinizi de çıkarmak zorunda kalacaksınız gibi aleyhinize gelişiyor, giderek gündem. Haberiniz olsun.

Belki de en AKİL(!)  tek çıkış yolunuz, bir an evvel başınızda ki, muhtemelen de kaderiniz olacak, aslında sizlerin de tasvip etmediğiniz Amerikan kuklalarına, tekmeyi bizatihen basmak ve kendi parti içi revizyonunuzu yapmaktır. Ne dersiniz? Unutmayın ki, Türkoğlu’nun vatanını, kanı pahasına da elinden almak mümkün değildir.

Zira Türk Ulusu, Amerikan kovboy filminde, üç beş sığır çobanının güttüğü sığır sürüsüne benzemez. Ayrıca 150 yıldır uyuttukları, içi boşalmış tüketim çuvalı Amerikan halkına da benzediği söylenemez. Biz uyaralım da. Yakında bunun böyle olduğunu, onlar da tekrar anlayacaklardır nasıl olsa. O zaman biz de onların sayıyla mı verilip verilmediğine bakmayacağız herhâlde. Yeter ki içi kokuşmuş hallerine bakmadan üstümüze gelmeye devam etsinler.

Mademki böyle, şimdi gelin o zaman, bizi özümüze bağlayan, özgür, kadim Türk evladını dünyada biricik yapan ve dimdik ayakta tutan, o mukaddes mısraı hep birlikte tekrar söyleyelim.

HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİNDİR İSTİKLAL…

Serendip Altındal


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder