11 Ocak 2012 Çarşamba

HALK'IN LİDERİ SEVGİLİ KILIÇDAROĞLU..

            Nihayet son gurup konuşmanızda, hanidir kendi adıma istediğim ve iştiyakla da beklediğim, ‘LİDER’ konuşmanızı duyabildim. Bu konuşmanızla da liderlik ‘karizması’ bağlamında çok isabetli bir çıkış yakaladınız. Bize umut ve ışık verdiniz. Bundan sonra da artık geriye dönüş yoktur. Yürüyün ki arkanızdan Türk Ulusu da yürüsün. Siz kişisel olarak, saygın, sağlam karakterli, sevecen, bir halk çocuğusunuz. Bunlar erdem sahibi bir kişilik için olmazsa olmaz dokulardır.
            Ne var ki, hele Türk Ulusu gibi seçici bir ulusun ‘LİDERİ’ olmak için bunlar kendi başlarına yeterli değildir. Yani ‘karizma’ olmadan ‘liderlik’ olamaz ve liderlik olmadan da karizma bir işe yaramaz. Hak yolunda yürüyen karizma sahibi bir liderin Türk Ulusu her zaman arkasında olur. Bu nedenle de zaten Atatürk’ün arkasından yürümüştür. Bu yol Atatürk yoludur, Atatürk yolu da erdem yoludur. Zafer de her zaman erdemindir esasen.
            İşte sizde, son konuşmanızla bu bağlamda, Mustafa Kemali, Atatürk yapan liderlik yolunda iyi bir ışık yakaladınız. Adaş da olduğunuza göre, İnşallah bunun arkası da gelecektir diye düşünüyor, ‘Kuvayi Milliyeci’ bir babanın ‘Kemalist’ oğlu ve bir ağabeyiniz olarak gözlerinizden öpüyor, gazanızın gazamız olmasını bütün yüreğimle temenni ediyorum.
                                                                                 
                                                                                              Selam, sevgi ve saygılarımla,
                                                                                                          Serendip Altındal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder