19 Temmuz 2017 Çarşamba

KOLPOCULAR..

Perinçek denen zatın, AKP ile herhalde Bahçeli gibi bilmediğimiz finansal bir göbek bağı var ki bu sayede kanalını ayakta tutabiliyor, imajını da parlatabiliyor anlaşılan. Yoksa astronomik harcamalar gerektiren uydu kanalını ayakta tutabilmek, öyle üç beş üye bağışlarıyla hiç olasılı görülmüyor. İyi de şayet böyle bir durum varsa, buna sebep olan şahıs, milli birliği oluşturduğunu iddia ederken, aslında milli cepheyi böldüğünü hiç mi fark edemiyor. O zaman kendisi, toplum indinde nasıl milli birlikçi olarak kabul görebilir ki. Acaba bunuda mı düşünemiyor. Yoksa düşünmek mi istemiyor.

Türk Milletinin yüzde yetmişlerinin onay verdiği, gönülden desteklediği, kısmen de olsa benim gibi de birlikte yürüdüğü ADALET yürüyüşüne, PKK yürüyüşü derken hepimize çamur attığının hesabını, eninde sonunda bir gün nasıl vermeyi düşünüyor acaba? Yoksa bu hesabı kapayacak kadar allame ciğeri mi olduğunu hesaplıyor. Gülerim o zaman haline. Makyavel bugün yaşasaydı Prens yerine kesinlikle Erdoğan’ı konu başlığı yapardı, ilhamını veren bir siyasiye arka çıkmakla, esasen şimdi de yeteri kadar gülünmekte ve sorgulanmakta olduğunun da farkında değil kendisi anlaşılan.

Çünkü o mübarek ağzını açtığı her zaman, bu ülkede sadece AKP yandaşlarının yüreğine su serptiğinin, sadece onların desteğini aldığının hiç mi farkında olamaz bu adam. O halde bıraksın eyyamcılığı da, yol yakınken yerini adam gibi gerçek milli cepheci bir Kemalist’e devretsin. Yoksa yakın Cumhuriyet tarihimizin karanlık sayfalarında yer alacak AKP saflarında, Cumhuriyeti sırtından hançerleyenler arasında, Bahçeli ile birlikte aynı satırda yer alacak olduğunu da sakın ola gözardı etmesin. Yemesin boşuna, hepimiz kadar milliyetçi olan diğer vatandaşlarımızı daha da fazla. Yoksa Vatan Partisine de yazık olacak.

Yolu milli değildir biline. Onun nereye gittiğini anlamak mümkün değil; ama Türk Ulusunun gideceği yol, hele de Erdoğan kadar bile kendisini açık ifade edemeyen birisinin gittiği yol asla olmayacaktır. Çünkü bağımsız milliyetçi, aynı bağlamda da Kemalist aydınlar ve Atatürk’ün gerçek askerleri, nerede duracaklarını ve durmaları gerektiğini çok iyi bileceklerdir nasıl olsa yine…


Ulusal Cepheden(!) destek almak Erdoğan AKP’nin düşünebileceğinden de fazla büyük bir nimettir, emperyalist kurgulu bir irtica Hükümeti için. Ve bunu koşulsuz ödemek de reva olacaktır o Hükümete kuşkusuz. Ne ki bu bapta arka senaryolar işlerken, milli inançlı, ahde vefa sahibi vatandaşlarımız ise olumsuz beyanlarla sükûtu hayale uğratılmakta ve fena halde de kafaya alınmaktadırlar.

Ermeni meselesinde bizde seni bir şey sanmıştık Perinçek. Yoksa o da emperyalist ile imzalanmış, sözde milliyetçi cepheyi ileride, bir AKP payandası haline getirmeye ayarlı çakma bir oyun muydu? Eğer öyleyse yazık ki ne yazık. Başta Vatan Partisini bende bir kurtuluş olarak görüyordum. Çünkü CHP kırgını Kemalistlerden biriyim. Ve üyeliğim için bende çok davet almıştım. Fakat sonra yeteri kadar açık bulmadığım Perinçek varlığı, bende kuşku yarattı. Şimdi akla bir soru daha geliyor. Ne arıyorsun İran da. Yoksa Sünni kalemiyle Şii ittifaklarını imzalamayı karizmatik nedenlerle uygun görmeyen Erdoğan’ın, gizli arabuluculuğunu mu yapıyorsun acaba orada?

Son Perinçek tuluatlarını izleyince, bugün iyi ki temkinli davranmışım diyorum kendime. Oysa aranızda, sivil, asker ülkesine kendisini adamaktan başka en ufak bir arka hesabı olmayacak özde Kemalistler de var. Doğrusu, Vatan Cephesi’nin başında böyle bir lider görmeyi çok arzuluyor bu ülkenin gerçek vatan evladı olan Türk Ulusu…

                                                                                   Serendip Altındal



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder