20 Nisan 2017 Perşembe

SONRASI..

            Referandum fırsatıyla Erdoğangillere; birisi hayır oyları fazlalığı ile ikincisi de onları, her türlü riski göze alarak çalacakları en az %3 lük bir hayır oyuyla ancak ağır bir muktedir mağlubiyeti almamak için; sahte ekseriyeti gasp etmek zorunda bırakarak, bütün dünyaya rezil olmaları bağlamında iki haşmetli tokat atmıştır, Erdoğan’ın ağzından düşürmediği Milli İrade. 

             İşte gerçek Milli İradenin ne olduğunu, umarım şimdi kendileri de daha iyi anlamışlardır. Peşinen yazalım ki, bırakın diğerlerini; ama Erdoğan, hayır oyu veren AKP seçmenlerinin çoğunluğu gözüyle de sıfırlamıştır artık.

            Şimdi bundan sonra ne gelir ardından. Hemen olmasa da; ama yine de göstere göstere tufan da gelir artık. Çünkü silah motifleri ve döküntü kuyruklarıyla, kenar ilçe ve köylerde sahte oyları sisteme sokarken, adeta gözümüze de sokarak genel seçmen adedinden fazla oyu sisteme yerleştiren eşkıya zorbalığı, tufana açılan kapıyı da aralamıştır artık. Şimdi kapının önünde fırsat bekleyen emperyalist sırtlanlara yol görünmüştür. 
       
             BOP referanslı ve o zaman yüce Atatürk liderliğindeki Türk Milletine yediremedikleri SEVR’i, şimdi yeni SEVR paketinde zorbalıkla; dedikleri gibi de silah bile atmadan, Türk Milletine tekrar yedirmek için bir nedenleri de vardır artık.

             Minareyi çalan kılıfını da hazırlayacaktı şüphesiz. 10-1 ekseriyetli YSK kararı bu kılıfın ne olduğunu göstermektedir esasen. YSK bunu yapmakla da aslında kime hizmet ettiğini ve takım halinde AKP angajmanında bir kurum olduğunu da ortaya koyarken, aslında bilmeden ve istemeden Erdoğanlara bir Milli İrade tokadı daha atmıştır. 

             Etti mi üç tokat. Ama henüz son tokadı yemediler. Bundan sonra da Erdoğan, Milli İrade lafını lügatinden çıkarırsa akıllı davranmış olur. Yerinde olsam bu lafı ağzıma bile almazdım artık.

             Nedenlerini elinde gören emperyalist piçi şimdi ilk iş olarak iki tarafı da sinsice provoke ederek, Türkiye’mizde başlayan yangını büyütmeye çalışacaktır artık. Ki iç savaş görüntüleri veren ortamı, halkın boşuna kanının dökülmemesi adına önleyeceğiz gerekçeli ve Referandum sonucunu kendi pragmasında kullanan sözde hümanist(!) varlığı, yumuşak sert müdahalesiyle de Hızır gibi imdada yetişmiş olacaktır. 

              Bu yeni durumu kurtarıcı addeden halk ise dolmayı yutacak, yeni SEVR şablonunu sineye çekmek zorunda bırakılacaktır. Kuşkusuz ki Trump destekli emperyalist olgusunun aslı budur. Herif enişte iktidara geldi ve Erdoğan onu hiç ırgalamadı da, şimdi bu acele öpücük nedendir acaba?

             Yukarıda ki, parmağını gözüme batıran gerçekler doğrultusunda oluşturduğum kendi senaryomdur. İnşallah yanılırım. Lakin nereden bakarsam bakayım, Milli özüne güvendiğim aziz Türk Ulusunun sağduyusunun ne kadar muhteşem olduğunu, rahmetli ATATÜRK gibi bende iyi bilen ve buna bütün kalbimle inananlardanım. 

             Ve iyi biliyorum ki bundan sonra her kesimiyle yüce Türk Milleti, Müdafaayı Hukuk ve Kuvayı Milliye bileşkesinde, Milli İradeli bir Hükümeti derhal oluşturma yolunda emin adımlarla ilerleyecek ve yeni Kemalist manifestoyu yedi düvele tekrar ilan edecektir kuşkusuz. Çünkü kendisine başka da bir çözüm bırakılmamıştır artık. Yani ya tamam ya da devam, yoksa al sana işte tufan…

                                                                                Serendip Altındal



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder