24 Mart 2014 Pazartesi

SON UYARI..

           Ne yazık ki başınızda, son günlerini yaşamakta olan ve içinde bulunduğu panik psikozuyla biraz daha ayakta kalabilmek üzere, her şeyi yapmaya muktedir(!) bir Başbakan var malumunuz. Aman sevgili vatandaşlar sakın tufaya gelmeyin. Çünkü son icraatıyla da, komşumuz Suriye emperyalist kurguda can derdinde iken, bir de adamcıkların hudut karakoluna, beslediği menşei belirsiz din maskeli Lejyoner piçlerini saldırtarak, yurt savunmasındaki bir Suriye uçağını, hudutlarımızın dışında (resmi bildiri) olduğunu göre göre düşürüp, küçük aklınca seçimleri oldubittiye getirmek ve tiranist iktidarını sürdürme amaçlı, seferi bir olgunun arkasına sığınmak üzere de, Suriye’yi provoke etmeye kalkmıştır.

            O halde gelin buradan ilk uyarımızı Suriyeli kardeşlerimize yapalım: Aman kardeşler siz sakın ola bizim din fetbazlarının tufasına gelmeyin. Biraz daha sabırlı olun. Zira Türk Ulusu bu aymazlara, nasıl olsa gereken ve çoktan hak ettikleri dersi; taşıma kıtalarıyla gerçek göstergeleri çarpıtarak, umut ekmeye çalıştıkları sandıklarında bizatihen verecektir.

            Her ne kadar ikili, üçlü, beşli vs. - yerine, adamına göre - oynayan ve dünya genelinde fahişeler kampusu olduğunu bir kere daha ortaya koyan Amerikan Parlamentosu, aslında arka planda Tayyipleri destekliyor olsa da - siz sakın aldanmayın, kamu önünde ki palyaço eyyamlarına onların -. İşte tam da bu nedenlerden, gözünüzü dört açın sevgili Suriyeliler.

            Şimdi gelin yine birlikte ikinci uyarımızı, Genel Kurmay Karargâhımıza yapalım: Sayın Paşalar, sizler de sakın ola, başınızda ki günleri sayılı, çakma hükümetin dolmuşuna binip de yarı yolda, dağ başlarında kaderinize terk edilmeyin. Gözlerinizi kulaklarınızı açabildiğiniz kadar açın ve muktedirin yurdun kargalarını bile güldüren orta oyununa alet olup milletinizi ateşe atmaya kalkmayın. Bırakın ansız harp filan edecekse kendisi yapsın, siz akıllı olun, oyunun dışında kalın.

            Esasen Erdoğan, bir yandan da Menderes empatisi oluştururken, gerçekte Menderesle en ufak benzerliği olmadığından, esasen daha da acınacak durumlara düştüğünü görememektedir. Aslında kendisinin farkında olmadığı; ama belki de tek benzer yanı ise, Menderesi gaza getirip sonunda başını yiyen asalakların, şimdi de kendi etrafında oldukları ve onların ilahı olduğu sanrısıyla başı dönmüş, gözü kararmış ruh haletiyle de acınası kendi sonuna yaklaşmakta olduğudur. Çok iyi bilinmelidir ki siyasette esas tehlike liderlerin kendileri değil, - ki onlar aslında harcanmış zavallılardır -, arkalarından popülist kaldıkları sürece sırtlarını sıvazlayan; ama malı asıl götüren epikürist hempacı asalaklarıdır. Sonunda da fatura, bu çakma yandaşların da çok iyi bildiği gibi, hep salak lidere yazılır ya zaten...

            Şimdi son sözü yine birlikte koyalım artık: Bakın iyi dinleyin iktidardakiler, tüm yandaş siviller ve paşalar!!! Dört kulağınızı da açın! Şayet Senatosundan, Manhattan kulelerine kadar Amerikan Burjuvasının kâbusu olan ve gelecekte de olacak olan yüce Türk Milletini, yanılıp da ayağa kaldırırsanız - ki artık gün değil, her anı sayıyor biline - başınız ve kıçınızla toptan tarumar olur, sonra kendi sayınızı, hatta adlarınızı bile hatırlayacak durumda olamazsınız. Ona göre, aklın yolu birdir. Ve önce sizleri kavuracak olan ateşle, siz, siz olun ve sakın ola oynamaya kalkmayın. Hani ille de harp etmemiz gerekiyorsa ve baş düşman Amerika dururken, gariban dost Suriye neden seçilir ki(!). Bakın Amerika konusunda milletin tam desteğini alırsınız işte, hele bunu da bir düşünün sırası gelmişken...

                                                                                              Serendip Altındal



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder