2 Mart 2013 Cumartesi

AFERİN SANA..

            Aferin ulan Apo! Kırk yılda nihayet doğru(!) konuşmuşsun. Şayet Sözcü gazetesinde okuduğum ve senin olduğuna inanmakta zorlandığım laflar seninse, valla sana bravo. Paket halinde derdest edilip, patates çuvalı gibi teslim edildiğin günleri anımsıyorum da, korkundan bir yanında kaybolmuş dilinin bile varlığına inanmamıştık.
            Ne oldu da şimdi dilin açıldı, bülbül kesiliverdin. Anlaşılan başımızdaki beslemeler seni adamakıllı havaya sokmuşlar. Herhalde kendi kumaşından partnerlerle daha kolay anlaşıyorsun. Yalnız unutma ki, Türkiye isimli ülke, kimlik yoksunu bir takım adamcıkların mekânı değil, kafası yukarıda, göğsünü gere gere, "Ben TÜRKÜM" diyebilen mangal yürekli insanların ANAVATANIDIR. Bu ülkenin gerçek sahiplerini de asla karşına almak istemezsin. Bunu sende çok iyi bilirsin zannedersem. Gecikmeli de olsa artık, ne zamandır duymayı beklediğimiz laflar da etmeye başladın. Aferin sana yine de. Şimdi ise sahiden de işe yaramaya başladın galiba. Uyuyan devi kaşıyor, onu provoke etmeye çalışıyorsun? Alırsın, hiç merak etme. Bizim de istediğimiz bu değil mi esasen. Biraz daha devam edin. Yakında bulursunuz layığınızı.
            Başımızda ki sömürge hükümeti sayesinde, ortam size doğru işliyor ŞİMDİLİK. Salla bakalım biraz daha, torban boşalıncaya kadar. Bakalım boşalınca ne sallayacaksın; unutma ki bunlar sayılı günlerinizdir. Her şeyin vakti saati vardır. Afet bile gelirken haber vermez. Her yüz sonunda ters olmak zorundadır. Öyle ya, hangi yüz ayni kaldı ki. Devinim göreliliğidir bu veya diyalektikçi materyalizm de diyebilirsin. Bunu senin gibi eski Marksistler çok iyi bilmelidir. Seninde saatin çalacak, tıpkı Tayyiplerin ki gibi, hiç kuşkunuz olmasın.
            Arkanızda ki Coniye de fazla bel bağlamayın. Onun da suyu ısındı ısınacak, aynı kurbağanınki gibi ve o da durumunun henüz farkında değil. Amerikalı gerçekte cebindeki paradan başka kimseyle dost değildir. Kendi kıçının sıkışacağı sinyalini aldığı anda, sizin kıçınıza tekmeyi hemen basacaktır. Aslında uyanık adamsın Apo, bunu sende biliyor olmalısın. Sizin büyük biraderin de kıçı iyice sıkışmaya başladı artık, haberin olsun.

            Zeytin çekirdeği beyninle, bizi korkutacağını(!) aman dedirteceğini sanıp, üstümüze salmayı düşündüğün - ki adedi senin olsun, bize fark etmez - yavru çakallarının başında, eline bizatihen silahını alıp adam gibi lider olacak yüreğe sahip olmadığını, defalarca ortaya koyduğuna göre; yine önce kendi kıçını kurtaracak, yine iğfal ettiğin çoluk çocuğu harcayacaksın demektir. Ne yapalım günah bizden gider o zaman. Haddini aşan temizlenir. Sende çok iyi bilirsin ki, Biz Türkler, konu meşru müdafaa, hele de Misak ı Milli’yemiz ise; buna itirazı olanın Allah’ının bile ensesine, bir anda şaplağı indiriveririz. Aslında bunun ne zaman ve nasıl olacağını önceden biz de bilemeyiz. Zira bu durum, doğamız gereği aniden ve kendiliğinden gelişir. Şimdi ne ola ki senin üç buçuk PKK enciğin. Demek oluyor ki saatiniz çaldığında, ABD, Feto, PKK sarmalınızla birlikte paketleneceksiniz desene be Apo!

            Günahsız dağ çiçeklerinin açamadan yok edilen hayatlarını, onlarca şehidimizin kanlarıyla sulanmış karanlık geçmişini, elbette sana kusturacaktır emmioğlum. Lanetli psikopat günlüğünün hesabını, mutlak emmioğluma bu dünyada vereceksin. Yürekleri hala kanayan, efkâr suskunu, acılı ana ve babalara elbette eski hesaplarını ödeyeceksin. Ki bunlara senin safında pisipisine helak olan, iğfal ettiğin körpe canlarda dâhildir.
            Onlara ise öbür tarafta ödeme yapacaksın. Biriken borçlarını cehennem zebanileri, fitil fitil burnundan söküp alacaklar ve oradaki ahvalin buradakinden çok daha ızdıraplı olacaktır. Yalnız bil ki, Türkler bu tarafın hesabını burada kapar, öbür tarafa karışmazlar. Şimdi bekle gününü Apo! Onu nasılsa yaşayacak, tanrının yarattığı beşeri iblisler safında ki yerini, partnerin ile birlikte nasıl olsa alacaksın, hiç merak etme. Şimdilik bu kadar ve sen kaldığın yerden sallamaya devam edebilirsin çakalım, kalan sürecinde.
           
            Ne var ki, başta kendinde dâhil olmak üzere, bize de yapabileceğin, belki de yapmakta olduğun en büyük iyilik, hepimizi, başımızda ki AKP belasından vaktiyle kurtarmak olacaktır, ne dersin Apo! Hani laf aramızda. Ha bu arada, Türkler çok vefalıdır. Düşmanlarından bile gelse, yapılan iyiliği unutmazlar.

                                                                                  Serendip Altındal


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder