1 Ekim 2012 Pazartesi

EĞİTİMDE SÖYLENMEYENLER..


EKOPOLİTİK VE MAHİYE MORGÜL  01.10.2012
    <---- Tıklayın

Sayın Mahiye Morgül, Ekopolitikte bugün yine lambayı eline aldı ve yine karanlık köşeleri aydınlattı. Ve Milli eğitim bağlamında, yine görmeyen gözlere ışık, duymayan kulaklara aksiseda oldu.

           
            Zannediyormusunuz ki Harvard’larda sıradan halk çocukları okuyabiliyor. O okulların kontenjanlarını genelde para babalarının, mafya’nın evlatları ya da beslemeleri(!) doldurur. Zira Mafya bile kendi hukukçularına ancak o okullarda saygınlık kazandırmakla, amacına ulaşabileceğini çok iyi bilir. Bu okullarda, sıradan halk çocuklarına(!) ne kadar kontenjan ayrıldığını da bir araştırın bakalım. Sıradan hür(!) halk çocuklarının oralarda okuyabilmesi, bizdekinden de imkânsızdır.
            Hür(!) Amerikan vatandaşları dediğiniz toplum, aslında en ebleh bir dünya devleti ümmetidir. Zira Amerikalı emperyalist ve tetikçi ortağı mafya, hiç kuşkusuz önce kendi milletini ardına katmak zorundaydı. Bu nedenle, yarınlarını da garanti altına almak adına, ilk önce kendi nesillerini maniple etmekle işe başlayacaklardı hiç şüphesiz. Geçen 200 yıl içinde de ülkelerinde, mebzul miktarda ümmi yetiştirmeyi ya da yandaş(!) kazanmayı başardılar(!) salimen. Şimdi bizim de kendilerinin vardığı bu ideal(!) hedefi örnek(!) alıp, hep birlikte ona doğru koşmamızı istiyorlar(!) Bu yüzden de toprağımıza, başımızda ki GNO tohumlarını ektiler ya zaten.

            Güzelim Atatürk’ümüzün MİLLİ EĞİTİM reformundan ne anladığını ve çocuklarımıza aslında hiçbir ülkede olmayan emsalsiz bir eğitim mirası bıraktığını unutmuş olsanızda, bütün taşları yerli yerine oturtan, Sayın Mahiye Morgül’ü, aslında bu perspektifle izlerseniz, olayın vahametini daha iyi anlar ve neleri elinizin tersiyle itmekte olduğunuzun da belki farkına varabilirsiniz. Bu bağlamda da, insan hakçısı(!) çağdaş Amerikan gerçeğini(!) ısrarla savunmaya kalkmanın, en azından balık pazarında biftek satmakla eş anlamlı olduğunu da belki kavrayabilirsiniz. 
                                                                                 
                                                                                              Serendip Altındal





                                                                                             

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder