23 Haziran 2018 Cumartesi

İNCE MALTEPEYE İNİNCE..





            Görseli izledikçe, Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin kampanya boyunca çektiği sıkıntıları daha iyi anlayacak, programın nasıl sabote edildiğini siz de birlikte yaşayacaksınız. Sadece HALK TV den izlenebilen bu muhteşem miting, bilin ki yarın tarihe de aynı ihtişamı ile yansıyacaktır. Varsın Devletin Kanalı olan TRT bile nakletmesin.

            Umalım ki Milletin, bizatihi tercihini de yansıtan bu ihtişam, fiyasko liderler peşinde yol almış ve hala da kendi egoları için yaşayan bu tip liderlerle birlikte yürümek isteyenlerin de kafalarına dank etmiş, gözlerini açmış ve kendi geleceklerinin de liderleriyle birlikte nasıl kararacağını artık idrak etmiş olsunlar. O halde 24 Haziran da onların da akıllarını kullanmamaları için hiçbir sebep kalmamış demektir.

            Maltepe mitingini de gördükten sonra, bir kere daha anladık. Ki yakın ve uzak tarihte hiç kimsenin böylesi (5 Milyon) izleyici kitlesini tek başına toplayamadığını ve bu tespit ise milletin, İnce’nin şahsında aynı bağlamda, 16 yılın bıkkın, bezgin, küskün ve çakma lider yorgunu bir toplum olarak hasretle özlediği lider imajını da görmüş olduğunun göstergesiydi…

                                                                       Serendip Altındal



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder