20 Aralık 2016 Salı

AMİN..

           Koruması olmayan, can ve mal güvenliğini size emanet etmiş bir iyi niyet elçisini - ki Sayın Karlov Türkiye, Rusya işbirliğini canı gönülden destekleyen ve aynı bağlamda en önde yürüyen kimliklerden biriydi - bile korumaktan acizsiniz. Misafirinizi bile koruyamıyorken milletinizi nasıl koruyacaksınız?  Size emanet adilmiş millet malını dahi çuvalıyla kaldırmaktan başka da ne boka yararsınız acaba.

            Hele de canı sana emanet edilmiş ve İstiklal döneminde olduğu gibi yine kader birliği yapmak zorunda olduğun bir komşu Devletin Büyük Elçisini, bırakın onun saygın ve candan dost kişiliğini, koruma isteyip istemediğini bile sormaya lüzum görmeden, gözün gibi korumak zorunda olduğunun da farkında değilsin anlaşılan.

            Tetikçi velet, yine beyni hadım edilmişlerden bir FETÖ ürünü çıktı. 94 çıkışlı olduğuna göre, yani tam FETO dönemi iğdişlerinden bir mahsul olduğu anlaşılıyor. Eline CIA suikast silahı verince, tipik ajan üniforması olan giysileri de üstüne uydurunca, işte sana sırıtan yeni bir ABD ajan filmi daha. Bu senaryoyu da yakında vizyona girecek olan ABD ajan filmlerinden birisi olarak, mekân isimleri bile değiştirilmeden karşında bulursan sakın şaşırma. Kimseye de ben bu filmi daha önce gördüm galiba filan demeye de kalkma. Çünkü hep böyle oldu şimdiye kadar.

            Körpe beyinlerimizin, genelde ne hikmetse de din logolu homoseksüel akıl hocaları tarafından hadım edilerek, Amerikan beslemesi teröristlere çevrilmelerinin sonuncusuna, iktidarınızla başlayan 14 yıl içinde bizatihen sizler aracı oldunuz. Kandırıldık demek de sizi kurtarmaz. Bilvesile ülkemizi, ne zaman, nerede patlayacağı belirsiz mayınlarla dolu bir mayın tarlasına da dönüştürdünüz.

İşte FETÖ ile elbirliği içerisinde elele yarattığınız mayınlar ortada, sonuncusu da dün Ankara’da patladı. Bu arada Oslo’dan başlayan bir yolculukla, memleketi patlamış bomba mezarlığına da adreslediniz. Pisipisine giden körpe canlarımdan bahsetmeye ise ne elim, ne de dilim varıyor, siz anladınız işte! Ortak eserinizle ne kadar övünseniz azdır şimdi.

            Dost dediğiniz ABD’nin herhangi bir seviyede ki parlamenteri bile ülkenize geldiğinde, korumalarıyla teşrif ediyor ve bu korumalar adamın etrafında kuş bile uçurtmuyor. Değil böyle kendinden menkul bir velet elinde beylik silahla, yarım saat milleti de tehdit edip, slogan atarak, üstüne de korunması gereken bir muhteremi vuracak. Hadi canım güldürmeyin insanı. Bok yoluna gitti zavallı, rahmet olsun. Ya onun ülkesinde aynı durum sizin başınıza gelseydi! Buna da var mı acep, bir çift lafınız.

            Bu muydu senin misafir dostluğun. Oysa vurulan Rus kardeşin koruması bile yoktu, o kadar güvende hissediyordu kendisini anlayacağın. Sizler ise düzinelerle korumayla dolaşıyorsunuz kendi milletinizin bile arasında. Yuh ki ne yuh olsun ervahınıza. Benim bunları yazarken bile inanın utancımdan yüzüm kızarıyor. Demek sadece sallamakla da olmuyormuş bu işler. Sizin aklınızda olan, son Osmanlı döneminin, ilk Meşrutiyetin bile gerisine sarkıtmaya çalıştığınız Anayasa ve çakma Cumhuriyet sosuyla servis yapmaya kalktığınız tek adam sultası sadece. Ne ki bu da sizin boyunuzu defalarca aşar bilesiniz.

            Şimdi toplayın da son aklınızı, kader birliği yapmak zorunda olduğunuz Ruslara, bundan sonra yüksek parlamenter düzeydeki muhtemel birlikteliklerde, ülkenizde nasıl bir güvenlik sağlamaya ve onları da buna nasıl ikna etmeye çalışacaksınız bakalım, bir zahmet gösteriverin.

            Ya da en doğrusu, Devletimizin içine daha fazla etmeden ve tek sığınağımız olan memleketimizin başını yakacak işlere daha fazla da bulaşmadan, düşün artık Türkiye Cumhuriyetinin yakasından, bilhassa da yol yakınken. Zira sonrasında biriken vebalinizi nelerinizle ödeyebileceksiniz. İşte bunu kestirebilmek giderek çok zorlaşıyor, söyleyelim de. 

            FETÖ temizliği deyip duruyorsunuz. İyi de bunu nasıl yapacaksınız? FETÖ’cüler yerine, muhaliflerinizi harcamakla da bir yere varamaz, en fazla kendi sonunuzu hızlandırırsınız. Yüksek akıl der ki, ilk önce kendi bünyendeki FETO etekçilerinden başlamalısın.

İğdiş edilen genç beyinlerin arınması ve yeniden cemiyete kazandırılması, çok kademeli ve esaslı bir psikolojik rehabilitasyondan sonra ancak ve belki de sağlanabilir. Dolayısıyla da hepsinden önce mecliste ve parti içinde ki iğdişlerden arınma mevcudiyetiniz acilen elzemdir. Peki, buna hazır mısınız? Şeffaf olun da içinizi biz de görebilelim o halde.

            Ne ki yapılan veya yapılamayan bütün beceriksizliğe, vasıfsızlığa yani hala FETÖ mensubu kolluk sorumlularının tasfiye edilememesine rağmen, Putin Hükümetinin yaptığı kader birliği çağrısı, artık Suriye-Irak meselesinden tasfiye edilmiş olan emperyalist Batının şaşkınlık ve endişesine, Türkiye ile daha fazla yakınlaşılacağı bağlamında da suratlarında patlayan esaslı bir şamar olmuştur. En azından bununla avunalım şimdilik. Ama Allah daha beterlerinden de korusun, âmin…
                                                                                  
Serendip Altındal

Video Kanalım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder