24 Haziran 2015 Çarşamba

YUH OLSUN..


            Coni parmağını gözünüze soka soka, Ermeni Diasporası Kaleşnikof HDP ile birlikte, bir de Apo’nun yeğenini bile sayelerinizde mecliste başköşeye oturttu ya, artık hep birlikte müsait yanlarınıza kına yakabilirsiniz. Burçak küspesi kılığıyla, yüce Atatürk’ün meclisinde alayınıza tepeden bakıyor. Başta da sizler olmak üzere, çok muhterem kimlikleriniz sayesinde de aziz milletimizi bile adamdan saymıyor kadın.

            Nerede görev aldığının bile farkında değil ya da farkında olmak istemiyor ve hepinize birden “yerseniz” diyor. Yuh olsun ervahınıza. Uyanın ulan artık. Okyanus Mafyasına böylesine, dibinize kadar teslim mi oldunuz. Utanmaz, arlanmazlar. Yetmedi ki, sonunda HDP yaftası altındaki Ermeni diasporasının da kucağına hep birlikte oturdunuz. Kolay gelsin bundan sonra sizlere artık. Aşağıda ki adresi tıklayın bir zahmet. Allahtan Hallaçoğlu gibi yiğitleri de var bu milletin.

           
            Hele de temsil ettiğinizi iddia ettiğiniz bu Ulus, yüce Atatürk gibi daha önce dünyanın görmediği bir liderin şerefli Türk Ulusu ise, bir değil on bin defa yuh olsun ervahınıza. Sayelerinizde ‘ne kalıpsız adamlar’ da olduk dünya indinde artık. Sonra da Türk’üz, doğruyuz, çalışkanız vb. hasssss….tir. 

Utanmadan hala o kalıplarla ortalıkta dolaşıyor musunuz? Bırakın artık bu işleri, çekin gidin başka diyarlara. Bilin ki bu ulus büyük hicap duyuyor omurgasız kişiliklerinizden. Yettiniz garı, daha fazla da yüz karamız olmayın. Ya da bırakın birbirinizle dalaşmayı da, 60 a 40 avantajınızla koalisyon ağırlığınızı kurun. Hazır fırsatı yakalamışken de, çekin AKP’yi 13 yılın vurgunlarının açık hesabına ve aynı bağlamda da müşterek kimlik sorunlarınızı, asgariye taşıyın iç olmazsa.  

Hele Bonzai gibi köşe putu olmuş Bahçeli ve diğerleriniz ne işe yararsınız. Sahiden bir Türk kimliği taşıyor musunuz? Yoksa bizi mi kafaya alıyorsunuz. Ya siz askerler, sizler de sahiden yaşıyor musunuz? Yoksa şerefli asker ocağımız da birinin dediği gibi gerçekten yan gelip yatanlar tekkesi mi oldu. Yani adam haklı mı çıkacak o zaman. Yoksa sizler de kimliksiz Suriyeliler gibi vatanı terke mi hazırlanıyorsunuz. O zaman çekin gidin biran evvel de, belki kıçlarınızı kurtarırsınız kendi korkularınızdan.


Ne var ki şerefli Türk Ulusunun geride kalan yiğitleri, vatan borçlarını, her zaman olduğu gibi gerektiğinde, asil kanlarıyla ödeyeceklerdir; ama Türk’le alıp veremediği olanlara da, çok ağır bedeller ödeteceklerdir nasıl olsa yine…
                                                           
                                                                                  Serendip Altındal









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder