18 Şubat 2015 Çarşamba

EŞKIYA MECLİSTE..

           Demek oluyor ki eşkıya artık meclise indi. Ne oluyor ulan! Soyduğunuz yetmedi mi, yoksa çok tatlı geldi de ayrılamıyor musunuz o koltuklardan. Alın silahı elinize de, açıkça ülkeyi paralamaya kalkan müstevli eşkıyanın yanında saf tutun oldu olacak. Nedir bu ruh sefaletiniz. Adam olun da o meclise yakışın önce. O yüce mecliste eşkıyaya yer yoktur. Allah topunuzu bildiği gibi yapsın başka ne diyelim ki. YANİ EŞKIYALARI DA, OTURUP DİZİ SEYREDER GİBİ İZLEYENLERİ DE...

            Demek ki artık Türkiye Cumhuriyetinin yüce meclisi, sonunda toplum içinde bile ayrı mekânlarda müşahede altında tutulması gereken asosyaller tarafından, eşkıya inine de dönüştürülmüş oldu. Eh olacağı buydu sonunda. Hani ne demişler, böyle kelleye böyle külah. İşte elbirliği ile neticede layık olduğunuz külahı da geçirdiler başınıza beyler. Artık münasip gördüğünüz yanlarınıza kına da yakabilirsiniz. İşte böyle! Dinsizin hakkından imansız gelirmiş zaten.


            Olayların tek bir sorumlusu vardır aslında. O da bizatihen muhalefetin kendisidir. Çünkü AKP adlı haramiler kulübünün, 13 yıldır ülkemizde sinsice ve cemaatsel, devletin yularını tek başına eline geçirecek kadar yapılanmasına, müsaade etmişlerdir. Ondan da öte yardımcı bile olmuşlardır. İnanın ki matematiksel mantığa göre de güncel durumun, bundan başka da bir açıklaması yoktur.

            Ne var ki, şayet durum bu hale gelmişse, o zaman da Türkiye Cumhuriyetinin yüce Devleti, eşkıya devletine dönüşmüş olur ki; bir eksiğimiz de o kalmıştı, vah ki ne vah o zaman. Ben sadece buna yanarım, birbiriyle itişen ruh sefillerine değil. Esasen vekillerinin can derdinde olduğu bir mecliste, hem de başkan konumundaki bir kadın, komşularıyla buluştuğu bir altın günündeki dedikoducu edasıyla şaka yapmaktan bahsediyorsa, siz artık o meclise milletin meclisi diyemezsiniz.

            Bu durumları seyretmekten başka bir çaresi olmayan millete de, bu saatten sonra tanrı bile yardım edemez. Ona göre vatandaşım. Ne yapılması gerekiyorsa acilen yapılmak zorundadır artık, bilesiniz. Yoksa son tren de kaçacaktır. Ondan sonra da Allah yardımcımız olsun demek, tevatür bile olamayacaktır. Şayet ne yapalım diye soruyorsanız. Çok basit, sadece suratlarına bir kere tükürseniz bile, tükürük denizinde boğulur bu sapıkların alayı, bunu hiç unutmayın arkadaşlar. Ve aynı bağlamda da bilhassa unutmayın ki; sandıkta onlar için kullanmayacağınız her oyunuz, suratlarına attığınız tükürüğünüz olacaktır.



            Ancak yüce Atatürk'ün meclisinde, milletin vekilleri eşkıya tasallutuna uğrarken, yüreğimizi kavuran, yüzü gibi yüreciği de güzel Özgecan'ı son yolculuğuna, yeni bir GEZİ ruhuyla uğurlayan on binlerse; belki de acımızın yanında, bütün kötülüklere lanet okuyan tek tesellimiz ve tek umudumuz olmuştu...


            ÖZGECAN'A
           
            Titreyen kalbin ve yarıda kalan umutlarınla
            Uğurlar olsun varacağın o son yere, küçüğüm
            Yoksun artık hıçkırıkların ve ruhun kadar güzel yüzünle
            Kucak dolusu sevgilerim seninle kördüğüm
            Ama hiç tanımadığın on binlerse, aynı sevgilerle seninle elele...

      Serendip Altındal

Video Kanalım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder