16 Şubat 2015 Pazartesi

BÜYÜK KURULTAY..

            Bu daha başlangıç. 5 yaşındaki torunumun tabiriyle, bugüne kadar bize YABANCICA konuşanların içinde, tek ve gür bir ses var şimdi. İşte o ses bizim istediğimiz, hasretle özlemini çektiğimiz, açık, seçik ve YABANCICA olmayan öz Türkçemizi konuşan ve bizim olan kendi Kemalist sesimizdir. Verdiği ve her şeyin cevabını ihtiva eden en değerli mesajı da, yarıda bırakılan Atatürk Devrimlerinin tamamlanacağıdır.

            Bu sesin kaynağını tahmin edemediyseniz hemen söyleyeyim: Bu ses, yeni Milli Kurtuluşumuzun ilk milli partisi olan VATAN partisinde buluşanların Kurultayından yükselen ve kalplerimizi gümbür gümbür vurduran kendi sesimizdir aslında. VATAN Partisi amblemi altında oluşan bu yeni Milli Birliğe, katılımlar katlayarak artıyor ve görülüyor ki, bütün milletini çatısının altında toplayıncaya kadar da devam edecektir.

            Maalesef ancak TV kanalından izleyebildiğim ve yakın geleceğimizin de milli korosu olacak bu sesi, program çok uzun olduğu için - ki neredeyse bütün gün sürdü - geniş bir alıntı halinde aşağıda ki adresten sizlerle de paylaşmağa çalıştım. Umarım özellikle de CHP, tamamını izlemiş ve kayda almıştır. Çünkü arşivinde mutlaka saklaması gereken kronolojik bir canlı tarih olacaktır; son 12 yıllık makûs tarihin bu ilk umut veren Milli Kurultayı.
 
                                                           BÜYÜK  KURULTAY..

            Vatan, emperyaliste alnı yukarıda ana avrat küfredenlerindir, diyen ses, hepimizin sesidir aslında. O halde hep birlikte duyalım ve birlikte haykıralım. Hala ABD&AB Gladyosunun parmağını gerisinde hissetmeyi şiar edinmiş ve bu parmak olmadan iktidar olunmaz diyen muhalefetin geri kalanına da şimdi bu ortak haykırışı ithaf ediyoruz...


            Aynalarının karşısında kendilerine şu soruyu sorsunlar: Yıllardır kurultay oluşturuyorlar, daha kuruluşunun ilk gününde, yeni VATAN BİRLİĞİ kurultayının, Atatürk'ün ilk kurultayındaki gibi coşkuyla yaşadığı teveccüh ve izdihamı, kendi kurultaylarında - yüce Atatürk'ten sonra - yaşayabildiler mi daha önce acaba?

            Pekiyi neden yaşayamadılar? Çünkü bu kurultayın özünde, sadece Atatürk ve yüce Türk Milletinin bölünemez bütünlüğü ile gerçek altı ok ilkesi vardır. Yani kurtuluş savaşının galibi ve kendi bekası için üretecek olan tam bağımsız Atatürk Türkiye’si, tek konu başlığıdır.

            Şimdi her ne kadar bazılarınızı acıtsa da, sokun bizi biz yapan ve müktesebatımız olan bu ahde vefa gerçeğini artık, hala anlamakta zorlanan o kafalarınıza ya da terk edin bu ülkeyi veya onun meclisini EFENDİLER...

                                                                                                         Serendip Altındal

Video Kanalım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder