17 Ocak 2015 Cumartesi

YARGITAYDAN BEKLENEN..

           Türkiye’mizin en ihtiyacı olduğu bir zamanda, her şeyini ortaya koyarak uluslararası arenada, ülkesini tek başına savunan bir vatan evladı var. Adı Doğu Perinçek olan bu ahde vefa insanı, Ermeni Diasporasının, Amerikan kongresinin yarısını kafaya alarak, Ermeni olaylarının yüzüncü yılında, zorunlu kaldığımız 1915 nefsi müdafaa tehcirinden, dünya genelinde bir jenosit yaratmak üzere, yeni bir atağa kalktığı bu kritik günlerde, yedi düvelin karşısında ülkemizin haklı savunusunu yapmaya soyunmuştur yine.

            Bu savunmayı da, sanki İsmet Paşanın Lozan'ı gibi, naif omuzları üstünde; ama ne yazık ki devletinin desteğinden yoksun ve tek başına üstlenmiş bir vatandaşımızdır. Emsal gösterdiğimiz İsmet Paşanın ise arkasında, kapı gibi bir Atatürk ve onun milli meclisi vardı... 

            Cihan harbinin bizim için en sıkıntılı döneminde, içimizden birileri olarak 600 yıl Osmanlı ümmetiyle kardeşçe yaşamış ve her şeyimizi paylaştığımız insanlardır bunlar. Harbin mağlubu ve yorgunu, hem de emperyalist sırtlanların, vatanımızı şimdiki gibi yine paralamaya hazırlandığı bir sırada, birlikte ekmeğini yedikleri ülkenin yurttaşlarını, sanki müstevli Şeytana uyup kalleşçe sırtından bıçaklayanlar değillermiş gibi, utanmadan bir de yedikleri herzeyi ödüllendirelim istiyorlar. Utanmazlığın, şerefsizliğin ve hayâsızlığın bu derecesine tarihte rastlanmamıştır.            

            28 Ocakta AİHM davasında tek başına, başı yukarıda ve dimdik, yine ülkesini savunmaya hazırlanan ve Ergenekon balonu patladıktan sonra da gıyabındaki olası bir suç şüphesi otomatikman düşen sevgili Perinçeğin, ne hikmetse(!) birileri yine de çakma tutuklama kaydıyla yurt dışına çıkmasını engelledi. Oysa orada Sayın Perinçek yerine, Türkiye’mizin tezini savunmak üzere devletin hukukçularının, tarihçilerinin bulunması gerekiyordu.

            Bunu yapmaktan aciz olan Hükümet, hangi amaca(!) hizmet ettiğini işaret eden ve patronunun kendisine yüklediği gerçek misyonun utancını sergileyen safta kalmayı tercih etmiştir. Bunu yaparken de her zaman ki gibi yine, bizi hiç şaşırtmamıştır.

            Hele de bu düşkünlük içinde, varlıkla yokluk arasında kararsız kalan Hükümetten; bir de genç araştırmacılarımıza gözdağı vermek adına, körpe canlarını alan emperyalist ajanı o.... çocuklarının üstüne gitmesini beklemek, saflık ötesi enayilik olur. Bilmeli ki, emperyalist şerefsiz, gençlerimize gözdağı vermeye odaklı cinayetlerle, hiç bir yere varamaz. Ve Atatürk'ün neferleri olan genç bilimcilerimizi, ürkütemezler bile. Olsa olsa sonunda kendi boyunlarını kıracak olan süreci hızlandırırlar.

            Şimdi buradan, genç milli bilimcilerimizin, aydınlarımızın can güvenlikleri için en fazla, bizim MİT'e, İmralı da ki çapulcuya ibrik taşımayı bırakıp, körpe canlarından edilen ve milli istikbalimiz olan genç araştırmacılarımızın tetikçileriyle ve de siparişçileriyle, aynı yöntemlerle hesaplaşmaları çağrısında bulunabiliriz.

            Çünkü kendileri bu işleri iyi bilirler ve bu işler için de biçilmiş tek kaynaktırlar. Allahın bildiğini kuldan neden saklayalım ki; kendi adıma şayet bir MİT görevlisi olarak, böylesine gurur verici kuvayi milli bir görevle onurlandırılmış olsaydım, çok büyük bir şevkle bu şerefli görevi sonuçlandıracağımdan da adım gibi emin olurdum.

            Başlangıç konumuza son noktayı koyalım öyleyse. Şimdi Yargıtay’a düşen görev ise, Türkiye Cumhuriyeti ile Devletinin ayrı kimlikler taşıdığı Türkiye’mizde, prensipte Türkiye Cumhuriyetini temsil edemeyen Hükümetin, bu ayıbını örtüp, namusunu kurtarıp, hem de Türkiye Cumhuriyeti DEVLETİNİ gerçek anlamda temsil ederek, Sayın Perinçeğin yolunu açarken; aynı bağlamda kendisinin tam bir maddi manevi destekle, AİHM önünde yalnız kalmamasını sağlamak da olmalıdır. 
                                                                                                                                                                                                                               Serendip Altındal

Video Kanalım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder