13 Aralık 2012 Perşembe

POYRAZIN SÖYLEDİKLERİ..

            Dinle Amerikalı! Amerikan rüyasının, giderek Amerikan hummasına dönüşmekte olduğu, artık kendi bünyende ki akil vatandaşların tarafından da teşhis ediliyor hale geldi. Şayet aynanın karşısına geçip, gözlerinin içine bakarak kendi öz eleştirini yaparsan, bize patiska kefenler biçmeye kalkan sen, sonda kendin için çadır bezi bile bulamayacağını da mutlaka anlayacak ve dehşetle, kendi adına endişe verici hal i pür melalinin de farkına varmış olacaksın.
            Bu arada mel'un kafanda ki muhtemel yeni kurguları sahneye koyarken, lütfedip, 2030'lara sarkıttığın muhayyer kürdi bölümünü, şimdilik bir kenara koyup, haritamızı yeniden yüce emanetimiz misak ı millimiz perspektifinde tek parça halinde göstermeye başlaman, acaba kendi otokritiğinin ilk göstergesi mi oluyor. Sağ ol be, hani çok alicenapsın(!). Yoksa sol gösterip sağ vurmaya hazırladığın yeni kolpon mu bu? Aslında başkalarına haritalar biçmeyi bırakıp yakın gelecekte zorunlu olarak içine sığmak zorunda kalacağın, yeni topolojinin hesabını yapmaya başlasan, akıllılık etmiş olmaz'mısın. Yoksa “haritalarını” desek daha mı doğru olur.

            Bugün 13 Aralık, Silivri’de bir miladi başlangıç olarak geçecek artık, sahtesiyle başlayan ama gerçeğe dönüşecek yeni ERGENEKON dirilişiyle, sonsuza gidecek olan Cumhuriyet tarihimize. Onbinlercesiyle, ülkenin bütün Kemalist, Ulusalcı ve Kuvvacı akil güçleri oradaydı, birlikte yürüdüler. Eksik olmasınlar beni de aralarında görmek istedikleri halde, maalesef şu an geçirmekte olduğum gribal enfeksiyonum nedeniyle; ama bana kalsa gidebilecekken, otobüste dar ve havasız bir alanda, yakın kontak içine gireceğim gönül dostlarımı hasta etmemek adına, affımı rica ettim. Bunu istemeye istemeye yaparken de, kalan ömrüm boyunca gururla saklayacağım ahde vefa belgeselimde, muhteşem bir sayfanın eksik kalacağının da bilincindeydim ne yazık ki. Bugünkü tarihi dayanışmanın amacı herkesin malumudur. Bunun ayrıntılarına girmek istemiyorum. Özellikle yozlaştırılmış; ama önce, kendisini yozlaştıranların yakında biletini kesecek olan hukuk sistemine verilen mesaj, bu anlamda çok önemliydi.
            Ahde vefa dedik de, video kanalıma koymak üzere klipler oluştururken, en gerçekçi ve ikna edici Kemalist olguyu ve milli dayanışmayı, aslanlar gibi tek başına ortaya koyan İşçi Partisine destek çıkmak adına, diğer muhalefet liderlerini de boşuna aradı gözlerim. Bilhassa da kendi adıma Sayın Kılıçdaroğlu’nu. Hele de bu miladi günden sonra, CHP den İP yönünde yeni kopmaların önünü almak adına, parti içinde bir reorganizasyonun planlanması vazgeçilemez gözüküyor artık.
            Bu bağlamda, CHP de gözlenen yanardönerli durumu teyit edercesine, söylentilere göre de parti bünyesinde inişyatör çıkışlı ve Siyonist-Mason ittifaklı gizli parmakların temasları olduğundan, kuşku da duyulmuyor değil. Zira bu kardeşlerin eşyalarının tabiatı gereği, iktidar veya aday partilere her fırsatta sızma yaptıkları ve yapacakları yeni bir şey değildir. Şimdi kişiliğine büyük güven duyduğumuz Kılıçdaroğlu’nun, bu kuşkuları kökten yok edici dirayetli müdahalesini bekliyoruz. Bu sayede bilhassa da Kemalist ve Kuvvacı öz CHP lilerle yeniden güven tazelenebilecektir ki, işte bu çok elzem ve acildir.
 
                                                                                              Serendip Altındal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder