10 Mart 2010 Çarşamba

AVRASYA BİZİMDİR..

           Yurdumuzun üstünde yıllardır oynanan ABD, AB senaryoları, ülkemizi bitiremedi ve asla da bitiremeyecektir. Cumhuriyet tarihimizin ve Türk Ulusunun, ilk resmi milli partisi, aynı zamanda da milli devleti olan CHP’den sonra, DP ile başlayan gerileme devrinin MR’ını aldığımızda, dışarıdan üstümüze uygulanan senaryolardan ziyade, onların yurt içi uzantıları olan içimizde ki düşmanın, bize asıl hasarı verdiğini görüyoruz.
            Birbirinden bağımlı, güdümlü ve içinde oluşturuldukları deli gömleklerinin içinde, adeta çaresizliğe mahkûm edilmiş, geçmiş hükümetler, başlarını duvarlara vura vura, beraberce ülkemizi sonunda, içlerinde en sabıkalı ve devşirme olanı, AKP dönemine kadar taşıdılar. Bu güdümlü hükümetlerin siyasileri, içine hep birlikte düşürüldüğümüz,  Cumhuriyet dönemimizin en kara günlerinin, aynı zamanda senarist-oyuncularıdırlar. 
            Öyle ki, hatta bugün, içimizden birilerini devşirerek, gözümüzün içine baka baka başımıza çıkartan, dışarıda ki senaristlerin, bu denli küstahlaşmasına cesaret verdiler. Bugün ise, çoğu bu geçmiş güdümlü hükümetlerin kalıntıları veya uzantıları olan siyasiler, bundan sonra da gitmek zorunda olacakların makamlarına, şayet aynı kafa yapılarıyla talip olacaklarsa, asla şikâyet etme hakları yoktur. Öncelikle de bu dediklerimizin altını, noter tasdikli imzalamak zorundadırlar.
            Şimdi, öyle bir dönemin eşiğine geldik ki, sevgili Atatürk’ün ve Türk Ulusunun Türkiye Cumhuriyetinin, bundan sonra boşa harcayacağı değil yılları, ayları bile kalmamıştır. İşte tam bu en karanlık nokta, Atatürkümüzün özlediği, Türk Güneşi’nin doğma vaktidir artık. Bunun da yolu, Türkün ABD ve AB’ye tekmeyi basıp, anavatanı Avrasya’ya bütün ağırlığı ile konsantre olmasından geçer. Türk’ün önderliğinde bir Avrasya birlikteliği, ABD güdümünde bir emperyalist dünya imparatorluğu değil, yeni bir dünya özgürlüğü müktesebatının ilanı ve emperyalizm’in sonu olacaktır.
Homosaphien’in dünya tarihinde ilk devletleşmeye başladığından beri bilinen gerçek, asla unutulmamalıdır ki, Türk’ün başı yukarda ve özgür dolaştığı her yerde, bütün uluslar özgür olacaktır.
                                                                                
                                                                                                         Serendip Altındal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder