8 Ocak 2009 Perşembe

O GÜN BUGÜNDÜR..

            Son tutuklamalara bakılırsa, darbe provoke edilerek adeta tetikleniyor. Herhalde artık,  Erdoğan da bıktı ve ustaca havlu atmaya karar verdi diyorum. Bunu yaparken de bir taşla üç kuş vurma kurnazlığına hazırlanıyor.

            1 Kuş) Okyanus ötesine, ne yapalım darbe yapıldı ama biz yine de buradayız diyerek, yeni bir vadeli yatırım mesajı iletip, aynı zamanda da ustaca, ülkesi ve vatandaşı ile arasını daha da açacak, vahim sorumluluklar alma riskini de bloke etmeye hazırlanıyor.
            2 Kuş) Kendi seçmenine de, (hani sular tekrar durulursa), mesajı vermeye hazırlanıyor.
            3 Kuş) Yargıya, nasıl olsa bana ağır ceza vererek, bizi daha da büyütmek istemezsiniz diyerek, yargı ile yüzleşme hesabına yatıyor. Bu sayede de bir hamlede hakkında açılabilecek bütün suçlamalara, eski bir topçu olarak, yeni bir vücut çalımı atmaya hazırlanıyor.

            Erdoğan ve aveneleri bu hesapları yapmakta olsunlar, kendilerinin ve Okyanus ötesindeki ip cambazlarının, hiç hesaba katmadığı ise, bekledikleri darbenin olmayacağıdır. Daha doğrusu ısrarla beklenen darbenin askerden değil ama sivilden geleceğidir. Bu da askerimizin sapına kadar destek vereceği, başta yargı ve diğer sivil kurumlarımız ve yurdum vatandaşlarının tümünün birleştiği, tabandan gelen ‘Gelincik Harekâtı’dır. Bu harekât (darbe değil), bir revizyon harekâtıdır ve artık kaçınılmaz olmuştur.
            Cumhuriyetimiz, yargımız ve milli değerlerimizin, yerinden oynatılmış bütün taşları, bu defa sivil yargı tarafından yeniden yerli yerine oturtulacak, TBMM yeniden Türkiye Cumhuriyetimize ve Türk Ulusumuza yakışır hale getirilecektir. Bu harekatın adı darbe değil revizyon  (yeniden düzeltme) olacak ve bu revizyonda bütün Türk Ulusu birlikte rol alacaktır. Böylece Türk Ulusu, değerli varlığı askerini yıpratmadan ve aynı zamanda, sadece içimizde ki satılmışların değil, onların sahiplerinin de ağzını kapatmış olacaktır. Bu da, gerek Türkiye Cumhuriyet tarihi, gerekse de dünya demokrasi tarihinde, emperyalist tarafından maniple edilmiş bir demokrasiyi, yeniden yerli yerine oturtan bir ilk revizyon olacaktır.
            Askerimiz, bütün bunlar olurken, şaşmaz vakar ve onuruyla, en sağlam bir muhafız, en güvenilir bir hakem olarak, bütün içimizdeki ve dışımızdaki aymazlara karşı, revizyonist gelinciklerimizin kontr garantisi olacak, diğerlerine göz dağı verecektir.
            Haydi, bakalım başta yargımız olmak üzere sivil kurumları ve vatandaşlarıyla bütün gelinciklerimiz:
 Bu tarihi fırsatı kullanıp, tarihteki yerimizi alma vakti gelmiştir artık.
İşte o gün bu gündür.

                                                                                                   Serendip Altındal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder